•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Babygym & Lekhage

Att köpa billigt Babygym | Lekhage för bebis är en måste. Nyfödd bebis vet fortfarande väldigt lite. Men efter några veckor sker ett verkligt genombrott: krummen börjar fixa sikten, försöker följa det rörliga föremålet, stänger ögonen i starkt ljus. En utmärkt assistent för att undervisa barnet kommer att vara en spelutvecklingsmatta.

Barnens utvecklingsmatta är utrustad med olika spel- och lärandeelement: bågar, rattlar, speglar, knutar, fickor, knappar, ljus och musikaliska leksaker. Alla är avsedda för utveckling av syn, hörsel, taktila känslor hos spädbarn och för utveckling av tänkande, fantasi och kreativitet hos äldre barn.

Grundkrav

Baby gym för barn upp till ett år ska vara mjuk och behaglig vid beröring, om möjligt tillverkade av naturliga material av olika texturer, med tydliga, icke-aggressiva mönster. Det är viktigt att alla delar av mattan var nog så nyfiken bebis kunde inte riva av och svälja dem!

Den stora plus är möjligheten att maskintvätt. Det kommer att kraftigt underlätta hand av en sådan matta - eftersom barnen stoppa allt i munnen, och de kommer att vilja prova smaken av en ny leksak.

Kompakta mått av utvecklings matta underlättar att vika upp och ta till i resa. Men i stora modeller flera element i spelet och utveckling, och även på en sådan matta över tid, kan barnet krypa.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla