•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Barnsäkerhet

Barnsäkerhet

Ångest för föräldrarna om barnets hälsa kan vara skadad. När föräldrarna vet att barnet är okej, när han sover i sin spjälsäng, kan pappa och mamma slappna av. En barnmonitor skulle kunna hjälpa. Denna praktiska enhet består av två block: en tar emot signalen och skickar det till modermottagaren. Om enheten är utrustad med en kamera kan föräldern inte bara höra vad krummen gör för tillfället, men ser det också.

Ju äldre barnet blir, ju fler risker han står inför. För barnets säkerhet är det nödvändigt att kolla efter barnet inte bara under promenader, men också hemma. Så snart som barnet börjar krypa blir alla omgivande objekt attraktiva för honom, varav många kan orsaka problem. Från knäppning av fingrarna i dörren och elektriska stötar kommer smulor att skyddas av speciella låsningsanordningar. Gates och staket stänger tillgången till den unga resenären till de platser i lägenheten, där han inte borde komma in för en objektiv anledning. I riskzonen finns ett kök, en landning, en balkong.

Walkie-talkies kommer att vara en underbar gåva till barnet, som går ensam på gården. Enligt arbetsplanen liknar de spädbarnsövervakare, men de överför signalen för längre avstånd och kan även användas för spel.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla