•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Barnvagnar

En billigt barnvagn på rea är inte bara ett sätt att gå med en bebis. Ibland ersätter det en spjälsäng, en schäslong och blir assistent för föräldrar under resan.

Barnvagnspaket på ett klassiskt chassi. I det är barnet stängt från alla håll. Inuti barnvagn 2 in 1 eller 3 in 1 på hjulen är varm och mysig, som i mamas händer. Hög ram - plus för föräldrar och barn. Barnet fryser inte i vaggan på vintern, och den vuxna borde inte böja sig lågt till smulan.

Barnvagnspaket. Detta är en universell lösning för barn som kan användas under de tre första åren. Barnvagn bilbarnstol paket är bra för vintern, dess stora hjul överbryggar helt hinder, de rider på lös snö. För sommaren är det bättre att välja en enklare modell.

Barnvagnspaket 2 i 1 (3 i 1). Den består av en liten babyskydd för barn från 0 till 6 månader och ett promenadblock (+ bilstol). Det här är valet av praktiska föräldrar. I jämförelse med klassiska barnvagnar är modulen mer manövrerbar, men samtidigt mindre bekväm från läget för jämn körning.

Vad är nödvändigt för barn efter sex månader:

En sittdel. Detta är en lättviktsmodell med justerbar rygg. Dess plus är ett kompakt vikningssystem. Med denna transport kan du resa med barnet runt staden och för långa avstånd.

Resevagn. En ännu enklare modell för aktiva föräldrar och deras barn. Roten upptar minst en plats hemma och är lämplig för frekventa utflykter med bil och kollektivtrafik.

Att gå med smulor var bekväm, glöm inte tillbehören. Det här är en åkpåse och en kappa på barnets ben och en varm koppling för mammans händer, en väska.

Vill du köpa billiga Barnvagnar 3 in 1, Barnvagnar 2 in 1, barnvagn bilbarnstol paket, resevagnar, joggingvagnar, åkpåse, Cykel & Sportvagnar billigt, snabb leverans, Duovagnar, Sittvagnar, Sovvagnar, Kombivagnar, Syskonvagnar? Köp online, snabb leverans.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla