•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Barnvagnspaket

Barnvagn 3 i 1 - ett modulärt system, som innehåller ett liggdel, sittdel och en bilstol för nyfödda. Att köpa billigt sådana modeller är väldigt populära hos föräldrarna, eftersom de samtidigt kan erbjuda barnet transport för bekväma promenader under de första tre åren av livet.

godsaker

Alternativ för dem som vill spara på stora inköp för smulor.

De flesta modellerna innefattar ett manövrerat chassi av sportstyp. Rammen är liten i storlek och vikt, vilket garanterar modulens styrning med en hand.

Möjligheten att ta bort block från chassit gör det enkelt att använda barnvagnen i hus utan hiss.

Liggdel och sittdel enhet i modulära system 3 i 1 storlek skiljer sig från barnvagnar av smala grupper. Det är mycket bekvämt när man går med en bebis i voluminösa vinterkläder.

Vad ska man leta efter

Ramhöjd. Barnet ska vara tillräckligt långt från jorden i vaggan, medan moderen ska vara bekväm att luta över barnen.

Uppblåsbara hjul - en garanti för att barnvagnen kommer att passera genom snö, sand och smuts.

Skift säkerställs av stötdämpare. Moderna modeller är utformade med hänsyn till möjligheten att justera suspensionens styvhet och kompletteras med ytterligare avskrivningar på ramen.

Den centrala fotbromsen ger samtidig fixering av de två bakhjulen.

För att säkerställa att promenaderna fylldes med maximal komfort bör kitet inkludera tillbehör utöver huvudenheterna. Det här är en väska, en regnrock, ett myggnät, en kopphållare, en handväska. Eftersom bilsitsen ingår i satsen måste den förses med adaptrar för montering på ramen.

Modulmodell anses vara hela säsongen, så möbelmaterialet bör reagera bra på temperaturförändringar, skydda barnet från kallt, sol och regn.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla