•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Resevagn | Sulky

Så snart barnet blir sex månader gammalt, tänker föräldrarna om att byta transport. En tung barnvagn förlurar sin plats till resevagnar | sulky. Det finns många fördelar för det:

Billigt;

Kompakt storlek;

Lätt vikt;

Möjlighet att lägga upp på några minuter

Möjlighet att ta med dig att resa.

Det finns två huvudkategorier av promenader:

Modeller som viks som en "bok". De anses vara universella när det gäller säsong. De är praktiska på sommar, vinter, stad och resor. Sådana barnvagnar har en lutningsstöd, en stor huva och ofta stora polyuretanhjul med stötdämpare.

Käppar. Perfekt för aktiva föräldrar. Vik i en smal, nästan platt design, vilket är mycket bekvämt när du reser på kollektivtrafik och under resan. Till skillnad från boken är roten mindre lämplig för promenader på vintern, många modeller har ingen justerbar rygg och komplett set med extra tillbehör är väldigt knappa.

När du väljer en barnvagn, bör du vara uppmärksam på följande:

Sätets storlek. Du köper en transport där barnet kommer åka för de kommande 1,5-2 åren, så på en promenad lika bekväm bör det vara en halvårig smula och barnet 2-2.5 år.

Förmågan att förändra ryggen, eftersom barnen är mycket snabbt trötta och ofta tycker om att sova i frisk luft.

Mått på kåpan. Han måste på ett tillförlitligt sätt skydda barnet från sol och regn, men samtidigt stänger inte översynen framåt.

Hjulets storlek och material. Om du väljer hela säsongsmodellen, ska hjulen inte vara för små, annars kommer de inte att passera snö och lera. Plasthjul rattlande vid körning på asfalt.

Vikt. För att kunna flytta med barnet runt staden utan hjälp bör barnvagnen väga högst 6-7 kg. Om du letar efter transport för korta resor kan du köpa en modell som väger 8-10 kg.

Storleken. En bra promenad placeras i bagaget i en liten bil.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla