•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Syskon | Duo - Vagn

✅Att köpa billiga funktionella Duo/Syskon-barnvagnar för tvillingar och tripletter är ett smart val för en stor familj!

Sökningen efter ett barnvagn för ett barn är en mycket viktig händelse, eftersom komforten hos både barnet och föräldrarna under deras promenader beror på detta. Vad kan vi säga om att köpa en duovagn för tvillingar, en tandem för tripletter. I det inledande skedet av urvalet är det viktigt att det var möjligt att se så många olika modeller som möjligt - det här låter dig orientera. Den perfekta platsen för detta är vår nätbutik.

 

Funktioner av barnvagnar för syskon/duovagnar, tripletter eller tandemer.

För att mamma och barn ska trivas, måste barnvagnen uppfylla moderna krav på drift. För närvarande är de inte sämre i funktionalitet till modeller avsedda för ett barn.

Konstruktioner är av olika slag. Vissa barnvagnar för tvillingar är ordnade på ett sådant sätt att barnen sitter bredvid varandra med ett "lokomotiv". I andra modeller sitter bebisar bredvid varandra "sida vid sida".

Vissa modeller för tre barn realiseras också av ett "lokomotiv", medan andra är "två barn bakom och en framme".

Det finns modeller som gör att du samtidigt kan installera en vagga för ett barn och en sittdel för den andra - det gäller särskilt för dem som söker transport för två barn i olika åldrar eller väderförhållanden. Vissa chassier ger möjlighet att installera en bilstol.

 

Typer av barnvagnar för flera barn

För närvarande är marknaden för barnprodukter mättad med superklassiga och moderna produkter.

 

De representeras av följande typer:

Barnvagnar för tvillingar och tripletter. Perfekt för nyfödda.

2 i 1 och 3 i 1. De inkluderar en vagga och ett vandringsblock, och vid alternativ 3 i 1 - också en bilstol. Alla moduler kan installeras på chassit i önskad riktning och kombinationer, beroende på barnens ålder och dina behov.

Ergonomiska transformatorer. I vandringsenheten finns installerade vaggar, där det finns nyfödda i upp till sex månader. Efter att barnen har lärt sig att sitta på egen hand, kan vaggarna tas bort och barn kan sita i sittdelen. Dessa barnvagnar är också lämpliga för två barn i olika åldrar - du kan sätta den yngre barnen i vaggan och den äldre - sitta i vandringsblocket. Fördelen med dessa modeller är att det inte finns några extra moduler i satsen som behöver lagras någonstans.

Vandringsmönster. De är lämpliga för barn som redan vet hur man sitter. Vissa produkter har möjlighet att luta ryggstödet till ett horisontellt läge - dessa modeller är lämpliga för nyfödda barn. De är utrustade med huvar, regnrockar, benskydd - allt för att barnen ska vara bekväma i alla väder.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla