•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

På Premiumbaby.se kan du fynda prisvärda leksaker, barnartiklar, barnvagnar,bilbarnstolar och inredning på nätet.

Handla barnprodukter och babyartiklar online

Premiumbaby är en komplett barnbutik och leksaksaffär på nätet. Här kan du enkelt beställa billiga och prisvärda barnprodukter och babyartiklar online. Du hittar allt som kan tänkas behövas i en barnfamilj – från inredning för barnrum, via barnartiklar, till leksaker.

Prisvärda babyprodukter och barnartiklar med hög kvalitet

Erbjuda kvalitetsprodukter är något vi tycker är otroligt viktigt och aldrig tummar på.

Du kan helt enkelt göra bra, billiga och prisvärda fynd bland alla barnprodukter och babyprodukter på Premiumbaby.se.

Slipp stressen i en vanlig leksaksaffär

Hos oss kan du i lugn och ro jämföra produkterna och ta den tid du behöver. Du bestämmer själv vad du vill ha utifrån de behov som du och din familj har. Om du vill ha råd och tips kan du alltid vända dig till vår kundtjänst som gärna hjälper dig och svarar på dina frågor!

Inredning:

Här kan du billigt köpa allt som behövs för barnrum. spjälsäng höj och sänkbar långsida, juniorsäng, garderob, byrå. Billiga priser. Köp hos premiumbaby.se. Madrass på rea. Billigt barnmöbler.

Handla online. Fri frakt.

Barnrummet - det här är en speciell plats, eftersom den beräknas för barnets liv, och kanske inte en. Till det här rummet måste det finnas ett speciellt tillvägagångssätt. Det ska inte bara vara attraktivt för barnet, men också säkert och bekvämt. Barnrummen är som regel små, så på Premiumbaby hittar du utmärkt lösningar.

Barnens sängar och matlagning

För ett friskt barns sömn är det nödvändigt att vara särskilt försiktig när man väljer en säng och en madrass.

Valet av en madrass för en barns säng är mycket viktigt, du måste vara uppmärksam på material och välja rätt storlek.

Barnvagnar:

Vill du köpa billiga Barnvagnar 3 in 1, Barnvagnar 2 in 1, barnvagn bilbarnstol paket, resevagnar, joggingvagnar, åkpåse, Cykel & Sportvagnar billigt, snabb leverans, Duovagnar, Sittvagnar, Sovvagnar, Kombivagnar, Syskonvagnar? Köp online, snabb leverans.

En billigt barnvagn på rea är inte bara ett sätt att gå med en bebis. Ibland ersätter det en spjälsäng, en schäslong och blir assistent för föräldrar under resan.

Barnvagnspaket på ett klassiskt chassi. I det är barnet stängt från alla håll. Inuti barnvagn 2 in 1 eller 3 in 1 på hjulen är varm och mysig, som i mamas händer. Hög ram - plus för föräldrar och barn. Barnet fryser inte i vaggan på vintern, och den vuxna borde inte böja sig lågt till smulan.

Barnvagnspaket. Detta är en universell lösning för barn som kan användas under de tre första åren. Barnvagn bilbarnstol paket är bra för vintern, dess stora hjul överbryggar helt hinder, de rider på lös snö. För sommaren är det bättre att välja en enklare modell.

Barnvagnspaket 2 i 1 (3 i 1). Den består av en liten babyskydd för barn från 0 till 6 månader och ett promenadblock (+ bilstol). Det här är valet av praktiska föräldrar. I jämförelse med klassiska barnvagnar är modulen mer manövrerbar, men samtidigt mindre bekväm från läget för jämn körning.

Vad är nödvändigt för barn efter sex månader:

En sittdel. Detta är en lättviktsmodell med justerbar rygg. Dess plus är ett kompakt vikningssystem. Med denna transport kan du resa med barnet runt staden och för långa avstånd.

Resevagn. En ännu enklare modell för aktiva föräldrar och deras barn. Roten upptar minst en plats hemma och är lämplig för frekventa utflykter med bil och kollektivtrafik.

Att gå med smulor var bekväm, glöm inte tillbehören. Det här är en åkpåse och en kappa på barnets ben och en varm koppling för mammans händer, en väska.

Bilbarnstolar:

Barnets säkerhet är något de inte sparar på. Även för en nyfödd, måste du köpa en kvalitetsbilsits: för barnets komfort på vägen och maximalt skydd vid en olycka.

Alla bilbarnstolar är testade och verifierade, certifierade enligt moderna säkerhetsstandarder.

All nödvändig information om bilstolar.

Vår webbutik ger aktuell information, vilket är nödvändigt för att välja bilbarnstol för barn. För varje modell anges dess huvudsakliga egenskaper, priset, vilken åldersgrupp den tillhör, av vilken den släpptes. Det är också nödvändigt att ta hänsyn till de tekniska egenskaperna hos ett bilbarnstol: användningen av tre- eller fempunkts säkerhetsbälten, sättet att installera - framåt med rygg eller ansikte, förekomst av skyddsflikar mot sidokollisioner och så vidare.

Textil:

Sedan barnets födelse försöker vi ge honom vår kärlek och vård, omringa honom med vackra och högkvalitativa saker. Låt barnen sova lugnare - en bed set i barnsängar hjälper till med glädje.

För många mammor är amninskudden för utfodring bara ett trevligt tillbehör, för andra är det en grundläggande nödvändighet, som köps under graviditet och används i många år.

En matkudde, liksom många moderna anordningar för mammor och småbarn, existerar för att etablera och underlätta moderns och barnets liv. I detta fall är processen med amning.

När du ammar, som under de första månaderna av barnets liv tar en betydande del av tiden, är det väldigt viktigt att lära sig att ordna barnet ordentligt, och för detta är det nödvändigt att höja barnet till bröstnivån, istället för att nå det. Uppfostra ett barn på rätt höjd och du kan med ett par kuddar, rullade filtar eller egna knän, men användningen av en speciell kudde ger mamman möjlighet att vara mobila och eliminera huvudvärk på ytterligare enheter önskad form, storlek och mjukhet.

En liten mjuk babysäng (babynest) är ett mysigt sovplats för ett nyfött barn, vilka föräldrar kan placera var som helst. I närvaro av ett stort antal färger.

I katalogen på vår hemsida hittar du ett brett utbud av handdukar avsedda speciellt för barn.

Mjuka terryhanddukar från 100% naturliga, miljövänliga material absorberar fuktbrunn utan att orsaka obehagliga känslor när du rör på tyget. Ljus design är säker på att bli kär i barn, och kvaliteten på produkten kommer att uppskattas av föräldrarna.

Barn&Baby:

Köp billiga produkter till barn hos Premiumbaby.se. Gåstolar, utbildningsmattor, babysitter, barnstolar, resesängar, gungdjur. Också du kan köpa billigt hos oss massor av andra barnprodukter till barnrum inredning, sängar, byråer, skötbord med hjul eller utan, garderober, bokhyllor. Barnvagnar finns också för försäljning 3 in 1 eller 2 in 1, elbilar, cyklar, bilbarnstolar. Öppet köp, fri frakt, snabb leverans.

Leksaker:

Barnutveckling är altid roligare med leksaker.

Intressen efter ålder

Upp till ett år är barn intresserade av de enklaste leksaker som hjälper till att utveckla samordning av rörelser och motoriska färdigheter i händerna.

Från år till 3 lär barnen aktivt världen. Faktiskt under denna period är musikinstrument, rullstolar, interaktivt dockor.

Förskolebarn behärskar tematiska spelen. Tjejer imiterar mammor, sjuksköterskedockor, lagar med nöje i köket, föreställ sig en läkare eller en butikssäljare. Pojkarna har sina första verkstäder, järnvägen, parkering och, naturligtvis, bilar.

Ålder 7-10 år - en tid för att samla, hobby brädspel. Pojkar som radiostyrda leksaker, elektroniska designers, prefabricerade modeller, tjejer - samlingsbara dockor-modeller, mjuka lilla djur, pussel, uppsättningar för kreativitet.

Regler för rätt köp

Relevans. För att ett leksak ska vara användbart måste det vara intressant för barnet. Åldersegenskaper och barnets karaktär - något som måste beaktas vid valet. Var inte styrd av dina ouppfyllda barndomsdrömmar, tvinga inte en son eller dotter att leka med det som är modernt. Låt pojken ha dockor och flickor bilar, det viktigaste är att spelet med dem hade en utvecklingspotential och utökat barnens idéer om världen.

Säkerhet. Ett kvalitetscertifikat är vad en leksak ska ha. Små barn kan inte spela något som innehåller små detaljer. Var noga med att verifiera kvaliteten på materialet, det ska inte bara vara starkt men också inte orsaka att barnet har allergi.

Utelek:

Varje förälder vill ge sitt barn en lycklig barndom, som säkerställs genom regelbundna promenader i frisk luft och spel på lekplatser. Utomhus lekstuga eller basket set hjälper till att distrahera barn från datorn och TV: n. Här kan barn utveckla motoriska färdigheter, utveckla fingerfärdighet, stärka musklerna. Dessutom ger fotbollsmål t ex. en möjlighet att förbättra barnets kommunikationsförmåga med kamrater. En billigt cykel, sparkcykel en sandlåda eller elbil som kan köpas hos oss, kommer att bidra till barnets hälsosamma livsstil. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla