•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Babykorg

Trots det faktum att babykorg endast är relevanta under de första sex månaderna av barnets liv, växer deras popularitet varje år. Vad är de bra?

godsaker

Billigt baby vagga på hjul

Skapa illusionen av ett begränsat utrymme. En nyfödd bebis, som var i trånga förhållanden i mammas mage, känner sig stressad från vad som ligger i det stora utrymmet. Det är därför att barn ofta vilar sömlöst de första månaderna efter födseln.

Låt dig spara utrymme i rummet. I storlek är de flera gånger mindre än vanliga sängar, så de köps av sina föräldrar. När du sätter billigt baby vagga på hjul, kan du se om crumben inte sover alls utan dig, kanske kommer scenen att köpa en större modell inte att röra dig.

Mobilitet är en av vaggas positiva stunder. Du kan inte bara placera den bredvid din säng, utan också lätt flytta den runt lägenheten, så att barnet var i sikte.

Vad ska man leta efter

Material. Fördelen med naturligt trä, men även modeller med textilbågar har också rätt att existera. Särskilt om du planerar att använda vaggan som en spjälsäng, som du kan ta med dig till sommar stugan.

Svängmekanism. Den moderna vaggan på benen är ett alternativ till den vävda hängande korgen. Dessa kan vara hjul, runda skidor eller en pendelmekanism.

Stötfångare. Barnet känns mest bekvämt i spjälsängen med helt stängda sidor. Om du vill köpa en klassisk rackmonterad modell måste du oroa dig för att köpa textilskydd i förväg.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla