•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Förvaring till barnrum

Idag erbjuder tillverkarna en mängd av billiga och små byråer. De kan ha både den vanliga standarddesignen och se ut som en stor stol, korg, moth, båt, steg och till och med ett äpple. Typiskt innehåller dessa produkter många hyllor och bekväma lådor. Ofta används för deras dekoration karaktärer från populära teckningar och sagor. Elite barns sängbord kan göras i gamla tider, har en handmålade.

Barnens byrå, liksom alla andra barnmöbler för barnrum, måste nödvändigtvis göras från miljövänliga, som inte sänder ut i luftförgiftningarna och andra skadliga ämnen och material. I ett ideal - det här är ett naturligt träd. Sådana barns sängbord är dock inte billiga. Det är sant att det finns fler budgetalternativ - från laminerad spånskiva eller täckt med naturlig finer. Vissa modeller för bekvämligheten av rörelse från plats till plats är utrustade med hjul - barnet kan även flytta buret till var han vill. När det gäller färglösningen finns det inga gränser här.

Ett barns nattduksbord är en djurhållare av små saker och småbarns hemligheter. Dessutom får hon barnet att beställa, vilket är mycket viktigt. Fällda bagage i sängbordet ledigt utrymme för spel. Om föräldrar vill ha små saker och leksaker att inte rulla runt i rummet, är det dags att välja och köpa denna oersättliga föremål.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla