•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Spjälsäng

Köp en unik spjälsäng hos oss. Billigt, tryggt köp med fri frakt med beställning över 1000 kr. Runda spjälsängar med förvaring, dropside. Billiga babysängar på rea. Växasängar. Snabbt leverans.

Sortimentet av sängar för nyfödda är så stort att ibland även erfarna föräldrar inte vet vilken modell som ger preferens.

Barn från födseln och upp till 6 månader kan du köpa en vagga. Hon har en liten säng, så att barnet sover medan du sover som mysigt och säkert som på mamma armar. Vagga kan fästas på en vuxen säng, vilket är mycket bekvämt för föräldrarna.

Klassisk modell på hjul. Kan tillverkas av trä eller metall. Vanligtvis är dessa sängar gjorda med en säng 60x120 cm.

Rockers på rundade skids är bra under linda. När barnet växer upp och lär sig att stå på benen är det nödvändigt att blockera svängningsmekanismen.

Pendlar - längsgående eller tvärgående - är bra eftersom de hjälper mamma att ge ut rastlöshet, och deras mekanism kan lösas när som helst.

Transformatorer växer med barn. Detta kan vara en spjälsäng med ett avtagbart swaddlingbord, byrå eller en kantsten. När de blir äldre tas de bort och sovplatsen ökar.

Viktiga nyanser:

Material. Den klassiska versionen är ett naturligt träd, men endast om det är täckt med en lack som är säker för barnet. Fler solidmetallmodeller.

Storleken. För ett barn på 0-3 år är en säng på 60x120 cm tillräckligt. Om området i rummet tillåter kan du välja en modell större - 70x140 cm.

Rackbasen ger fri luftcirkulation och luftning av madrassen.

Förmåga att justera sängens höjd. Det måste finnas minst 2 positioner. Övre nivå används tills barnet lär sig att stå på egna fötter.

Justera framväggen så att du bekvämt kan böja över barnet. I framtiden är väggen helt borttagen, och barnet stiger upp från sängen själv.

Avståndet mellan stavarna ska ligga inom 7-8 cm.

Hjul med stoppar - Ytterligare säkerhet för barnet under sömn och lek.

Silikonfoder på fälgen skyddar trädelar från skarpa barn.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla