•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Stolar & Bord

Från och med två års ålder behöver barnet designa ett separat arbetsområde med ett barnbord och stolar där han kan göra olika hantverk, teckna, spela bordsspel och utveckla spel eller utföra lektioner. Inte mindre viktigt är valet av stol - det ska utformas för barnets ålder och ge tillförlitligt stöd för växande ryggrad, vår barn fåtölj och pinnstolar kan ta hand om det!

Ett brett utbud av produkter, som presenteras på sidorna i vår webbutik, låter dig enkelt välja det bästa alternativet, beroende på ålder, barnets yta och föräldrarnas och barnets preferenser.

De mest populära alternativen är:

För de minsta praktiska utförandena finns bordet anslutet till sätet. Egenskaper hos sådana konstruktioner är kompakta dimensioner, kompetent beräknat avstånd mellan sätet och en vinklad bänkskiva och närvaron av pennor eller handtagspennor

kit som består av ett bord och en stol. Sådana modeller är lämpliga för barn i åldern 3 till 6-7 år. Bordskivorna har olika former, vanligtvis dekorerad med färgglada bilder eller utskrifter med undervisningsmaterial (alfabet, kontobaser etc.)

spelmodeller av originalformar, tillhandahålla arrangörer för kontorsmateriel, ytterligare hyllor

växande modeller av bord och stolar. De skiljer sig i närvaro av flera möjliga varianter av bordsskivans och sitsens höjd. Detta alternativ är lämpligt för både barnet och grundskolestudenten

Classic skrivbord med lådor och hyllor. Det kommer att krävas för ett barn över 6 år

När du köper en stol, fokusera på närvaron av ryggen, dess lutning och höjd, eftersom det ger stöd till ryggen, lindrar spänningen. För förskolebarn och elever på en juniorskola kan du välja klassiska modeller med en styv rygg av medelhöjd. För äldre barn, som spenderar mycket tid vid skrivbordet, kommer dators stolar med justerbara sitt- och rygghöjder, liksom en variabel lutningsvinkel, att vara ett bekvämt alternativ.

Tillverkningsmaterial:

plast - används för att skapa bord och stolar för barn i åldrarna 2-5 år. På grund av dess egenskaper kan man få originala modeller av olika former och storlekar

MDF och spånskiva - ett modernt material för barnmöbler

Naturligt trä, ger hållbarhet och ekologisk kompatibilitet hos produkterna

kombinerade material (metall + plast eller MDF)

Ett kompetent tillvägagångssätt för utformningen av träningszonen gör det möjligt för barnet att få en funktionell och praktisk arbetsplats där han med glädje utföra olika uppgifter och engagera sig i kreativitet.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla