•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Leksaker

Barnutveckling är otänkbar utan leksaker. Från de första dagarna tittar barnet på utvecklingsmodulen, spelar med rattlar, så småningom blir spelen mer komplicerade, kuber, bollar, nallebjörnar, robotar och mycket mer i rummet.

Intressen efter ålder

Upp till ett år är barn intresserade av de enklaste leksaker som hjälper till att utveckla samordning av rörelser och motoriska färdigheter i händerna.

Från år till 3 lär barnen aktivt världen. Faktiskt under denna period är musikinstrument, rullstolar, designers, talande träningsfigurer.

Förskolebarn behärskar tematiska spelen. Tjejer imiterar mammor, sjuksköterskedockor, lagar med nöje i köket, föreställ sig en läkare eller en butikssäljare. Pojkarna har sina första verkstäder, järnvägen, parkering och, naturligtvis, bilar.

Ålder 7-10 år - en tid för att samla, hobby brädspel. Pojkar som radiostyrda leksaker, elektroniska designers, prefabricerade modeller, tjejer - samlingsbara dockor-modeller, mjuka lilla djur, pussel, uppsättningar för kreativitet.

Regler för rätt köp

Relevans. För att ett leksak ska vara användbart måste det vara intressant för barnet. Åldersegenskaper och barnets karaktär - något som måste beaktas vid valet. Var inte styrd av dina ouppfyllda barndomsdrömmar, tvinga inte en son eller dotter att leka med det som är modernt. Låt pojken ha dockor och flickans bilar, det viktigaste är att spelet med dem hade en utvecklingspotential och utökat barnens idéer om världen.

Säkerhet. Ett kvalitetscertifikat är vad en leksak ska ha. Små barn kan inte spela något som innehåller små detaljer. Var noga med att verifiera kvaliteten på materialet, det ska inte bara vara starkt men också inte orsaka att barnet har allergi.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla