•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Gungdjur

Gungdjur för många framkallar minnen av en sorglös barndom. Småbarn och äldre barn älskar denna leksak rättvist. Med den är de fullt ut belägna för sin önskan att flytta och utveckla motoriska färdigheter. Gungande djur måste helt enkelt vara i varje barns rum, dekorera det och ge glädje åt rörelsen.

Gungdjur för varje smak

Det klassiska alternativet är naturligtvis en trägunghäst, som för närvarande har mött stor konkurrens. Till exempel kan du hitta många olika gungande djur, gjorda av plysch, vilket tackar barnet med mjukhet. Och vem vet - kanske minnen av din favoritleksak, gör en kanin, åsna eller en häst ditt husdjurs favoritdjur i framtiden.

En trähäst orsakar nostalgi för många föräldrar, så det är en välkommen gäst i barnkammaren. Samtidigt, förutom versionen med böjda skidor, finns det gungstolar som står stadigt på marken. Med denna nya version, även efter några timmars skridskoåkning finns inget spår kvar på golvet.

Vid valet av gungstolens färg finns inga gränser. Ofta är favorithästen vald i resten av barnrummets färg. För tjejer kommer ett bra val att vara en mild rosa, och för pojkar kan det finnas en traditionell blå färg. Moderna och könsneutralt är färger som gul eller grön mynta.

På ett rockande djur från Nattou från plysch, kommer ditt barn att känna sig speciellt bekväm tack vare den mjuka klädseln. Denna leksak passar redan från tio månader och ger en optimal ingång till rockingsvärlden. När ditt barn förstår tricket med rörlig kroppsvikt, och hans motoriska färdigheter stärks kan du gå på en häst från trä.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla