•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Radiostyrda leksaker

Radiostyrda leksaker som alla barn älskar. Bland de ursprungliga leksakerna med fjärrkontroll kan barnen välja en riktig bil som går snabbt. Helikoptrar och flygplan, militär utrustning, fyrhjulingar. RC leksaker med fjärrkontroll kommer att vara en utmärkt gåva för barnet, för de äldre barnen och för vuxna.

Bland de mest populära bilarna står ut jeeps på fjärrkontrollen. Barnen kan välja bilar från olika populära barns tecknader. I radiostyrda modeller känner pojkar och tjejer med sina favorithjältar.

Barnet i förskoleåldern med intresse spelar en racerbil med en liten kontrollpanel, han gillar leksaker med ljud och ljuseffekter. Uppmärksamhetspojkar till järnvägarna, robotar, bland barnen föredrar barn racerbilar och biltransformatorer.

Tonåring kan köpa bilar, helikoptrar, flygplan, quadrocopter - ett stort utbud av realistiska leksaker som vem som helst, till och med de stora pojkarna. Sportbilar som utvecklar hög hastighet, modeller av tankar och flygplan - bara sådana interaktiva leksaker med kontrollpanel bortskämda datorkampar och raser.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla