•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Sängmobil

Sängmobil är en liten karusell över en barns spjälsäng med upphängda leksaker som länge varit efterfrågade bland föräldrar till spädbarn. Idag utför denna leksak också andra viktiga funktioner. Siffrorna kommer att vara föremål för barnet studering, så om mobilen ligger på ett avstånd av 25-30 cm, blir det också en extra träning av synen. Närmare tre månader börjar barnet skilja färgerna och senare de taktila känslorna. Därför erbjuder tillverkare för varje ålder svartvita och färgsatser av velour, satin, linne eller vanlig plast.

Mobilen kommer också att tillåta mamma att vila lite. Lugna melodier hjälper till att sätta krummen i sömn snabbare och rytmisk och brännande - att heja.

Hur väljer man en mobil?

Efter att ha bestämt sig för typerna av "mobila" leksaker, bör du vara uppmärksam på funktionerna i modellerna. Först och främst bör du kontrollera fästets kvalitet. Vissa figurer bärs av en krok. Men under gungan drar barnen ofta det från fästpunkten. Därför är det bättre att stoppa på enheterna med en klämma. Sådana konstruktioner präglas av höghållfasta indikatorer. Närvaron av kardborreband gör det möjligt att fixa dem på en spjälsäng, på en arena eller på en vandrare.

Leksaker kan också flyttas och inte. Den största fördelen med det första alternativet är möjligheten att byta tillbehör. Således kan du först fästa mjuka siffror, och sedan från plast och vice versa.

Var noga med att kontrollera musikrutan. Det är mycket viktigt att melodin är trevlig och lugn. Möjligheten att justera volymen kommer att vara en fördel.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla