•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Spelbord

I vår katalog hittar du ett brett utbud av olika bord för de mest populära spelen.

 Bordfotboll, hockey. Ett utmärkt alternativ för barn äldre än fem till sex år. Under processen att leka kommer barnet att lära sig att samordna sina handlingar och sänka reaktionshastigheten. Med det här spelet barnet kommer att utveckla kommunikationsförmåga, kommer han att lära sig att lida nederlag med värdighet och fira segrar. Detta är ett underbart sätt att lära ditt barn att vara ärlig föra en dialog och desarmera den psykologiska bördan på spelet mellan parterna.

 Spel multistol. Ett sådant spelkomplex kan innehålla flera spel samtidigt. Till exempel, air hockey, fotboll, schack, biljard och andra typer av kognitiv och utvecklande underhållning för barnet. I sådana spelbord, om så önskas, ändras bordsskivan helt enkelt. Detta är en underbar gåva för ett barn!

 Spelbord för biljard. Att köpa spelbord för biljard rekommenderas för barn från sju till åtta år. Detta är ett underbart spel som främjar utvecklingen av analytiskt tänkande hos barn redan i en sådan tidig ålder. Den lär att fokusera på en viss punkt i spelet utvecklar minne, motorik händer och lära sig att övervinna motståndet från fienden.

 Air Hockey. Köp spelbord för air hockey kan vara för barn i 5-6 år och för tonåringar. Skillnaden borde bara vara i tabellens storlek. För små spelare är det bättre att köpa en 1,5-2 fot bord, och barn från 13 år kommer att passa fyra fot.

Alla spelbord utgör ett viktigt bidrag till barnets utveckling, vilket bidrar till att avslöja hans personliga egenskaper. Kombinera spelet och lärprocessen blir barnens spelbord en utmärkt present, både för förskolebarn och för tonåringar.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla