•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Staffli

Hos oss kan du köpa billiga stafflor | tavlor för ritning, ensidiga och tvåsidiga - allt för att utveckla dina barns kreativa förmågor. Prisvärda priser, bekväm leverans, beställ på Premiumbaby!

De kombinerade magnettavla och staffli är mycket intressanta för sina egenskaper. De låter dig använda dem, både för att lära sig och för spelet. Kassaregisteret med bokstäver och siffror hjälper barnet att behärska bokstaven och poängen, och kritan och filtpenna gör det möjligt för honom att utveckla sin fantasi först genom att skriva hus, skrivmaskiner, ansikten på svarta tavlan och sedan skriva bokstäver och ord med "scribbles".

De kombinerade magnetstavlor och rittavlor är mycket intressanta för sina egenskaper. De låter dig använda dem, både för att lära sig och för spelet. Kassaregisteret med bokstäver och siffror hjälper barnet att behärska bokstaven och poängen, och kritan och filtpenna gör det möjligt för dem att utveckla sin fantasi först genom att skriva hus, skrivmaskiner, ansikten på svarta tavlan och sedan skriva bokstäver och ord med "scribbles".

Varje kombinerade magnettavla har sin egen storlek och konfiguration, vilket gör att du kan göra ett individuellt val för ditt barn.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla