•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Träleksaker

Vilka leksaker är nödvändiga för barnet i varje utvecklingsperiod?

Jag föddes! Första leksaker

Inte alltid träleksaker lockar uppmärksamhet hos äldre barn, men barn gillar dem mest. Träratlarna låter, rör sig i mammas händer och lite senare i händerna av barnet.

Leksaker av trä kan vara orädd tillåtet att gnava, dra i munnen, för det här är det viktigaste sättet att känna världen för barnet. Delikata nyanser av leksaker bidrar till att utveckla syn, trädelar av olika storlekar och former ger viktig information för små händer. Tyst tappning gör att du lyssnar, utvecklar hörsel.

En viktig period? "Jag själv? Jag själv! "

Vid ungefär en till en halv år tar barnet de första stegen? Här kommer vara svårt utan trägurneys. Fram till 3 eller 5 år vänta med att köpa elektroniska, samt urverk, flytta leksaker utan att barnet deltar. I en tidig ålder är det mycket viktigt att barnet är CAM-initiativtagaren till rörelsen. Detta hjälper honom att utveckla, förverkliga sina möjligheter, för att se hur han kan flytta och styra leksaker. För att göra detta, passa skrivmaskinen och trä gurney, gunghäst? Den bästa, favorit, tidtestad.

Ca ett år till tre år är barnet medvetet om sig själv i denna värld. Han studerar föremålen runt och deras egenskaper. För utveckling i denna ålder är sammansatta träleksaker nödvändiga. Först och främst är det träkläder. Ju lättare de kommer att vara?  Desto bättre.

Det är viktigt att huvudfunktionen i leksaker avslöjas. Om de skiljer sig åt i storlekarna, är huvudfunktionen storlek. Och barnet kunde bestämma med ögat vilket av linjerna är större och vilket är mindre - för detta är det nödvändigt att linjerna inte har onödiga detaljer. Du behöver inte vara en psykolog eller lärare, du kan lita på oss i den här frågan - om du har leksak på vår hemsida betyder det att det rekommenderas för en viss ålder.

Pyramider som kan vara väldigt olika? rund, figurerad, fyrkantig, med eller utan en bas? ta barnet länge, hjälp utveckla ögat, motoriska färdigheter. Och viktigast av allt - utveckla sin förmåga att först se vad han vill göra, och gör sedan det. Således utvecklar barnets vilja, så han inser hans förmågor.

Flickor och pojkar från 3 till 5 år

Vid denna ålder eller lite tidigare blir barnen medvetna om sig själva som tjejer eller pojkar, de blir intresserade av olika leksaker. Trähus, dockor, diskar? för tjejer. Bilar, leksaksvapen, hästar? för pojkar. Och trä kuber, konstruktörer, pedagogiska leksaker? för alla! Hus och stora trägungleksaker, liksom alla barn, utan undantag.

Vid denna ålder behövs leksaker för storyline spelet. Det här är hus, bilar och garage, dockor, barndiskar, träfrukter, grönsaker och andra produkter. Utan allt detta skapas spelrummet, men verkligen? viktiga grundvalar för barnets personlighet läggs.

Och äldre ...

Ju äldre ett barn, desto mer mångsidigt blir hans hobbies. Han kan måla i timmar, entusiastiskt färgning. Barn över 5-6 år är glada över möjligheten att göra något med egna händer. För detta är träämnen lämpade för barnhantverk. Du kan göra en fågelmatare, dekorera ett vykort med snidade detaljer för scrapbooking, färgbitar eller ämnen för dockor. Allt för barns kreativitet hittar du i våran nätbutiken.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla