•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Teknik: RIKO-produkterna har utveklas på grund av den nästa tekniken.

Teknik: RIKO-produkterna har utveklas på grund av den nästa tekniken.

TEKNIK: RIKO-PRODUKTERNA HAR UTVECKLAS PÅ GRUND AV DEN NÄSTA TEKNIKEN. Det här gäller både chassi och uppehållstillverkning.

HDA - Logo

HEAVY DUTY ABSORPTION

HDA – Heavy Duty Absorption

Ett innovativt främre upphängningssystem som fungerar i två riktningar. När ett hjul träffar ett hinder böjer det både vertikalt och horisontellt vilket förhindrar formbumpning. En sådan lösning säkerställer en stabil körning oavsett om framhjulen är inställda att vara svängbara eller låsta för en rak åktur.

QRS - Logo

QUICK RELEASE SYSTEM

Quick Release System

Ett snabbt framhjulsfrisystem. Det gör det möjligt att snabbt demontera framfjädringssystem som är mycket användbart när du t.ex. packar barnvagnen i en bilstam. Montering av främre upphängningssystemet är lika snabbt och enkelt.

ASS - Logo

ANTI SHOCK SYSTEM

Anti Shock System

Ett innovativt upphängningshårdhetsjusteringssystem. Med hjälp av en spak kan du justera fjäderlängden i bakre stötdämpare. Om fjädrarna förkortas, är fjädringssystemet hårdare. Användning av denna inställning rekommenderas för en sätesversion när ditt barn är äldre och tungare. Längre fjädrar gör upphängningssystemet mer mjukt vilket rekommenderas för en barnvagnsversion med dragkedja eller en version med 0+ bilsits.

 

SÄKERHET ÄR VÅR PRIORITET. Alla RIKO-PRODUKTER PRODUKTERAS I enlighet med europeiska säkerhetsnormer och har nödvändiga hemligheter.2018-02-22

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla