•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Bilbarnstolar

Bilstolar

Moderna föräldrar lever i en rasande takt och bär ofta sina barn med dem att jobba och shoppa, och för sådana aktiviteter måste det finnas ett bilbarnstol i bilen. Transport av spädbarn är omöjligt utan den här enheten, och föräldrarna kan möta en stor böter. Dessa enheter är en nödvändig åtgärd för en viss ålder. Medan barnet är litet, är det obekvämt för honom att bära det vanliga säkerhetsbältet och i händelse av en olycka kan det hända att en olycka uppstår.

Det har visat sig att en person som är mindre än 150 cm lång inte normalt skyddas av standardbälten. Små barn är inte synliga i backspegeln och föräldern bakom hjulet kan inte styra sitt beteende. Med en extra stol löses dessa problem lättare och barnets säkerhet ökar flera gånger.

Barnets säkerhet är något de inte sparar på. Även för en nyfödd, måste du köpa en kvalitets barnbilstol: för barnets komfort på vägen och maximalt skydd vid en olycka.

Alla bilbarnstolar är testade och verifierade, certifierade enligt moderna säkerhetsstandarder.

All nödvändig information om bilstolar.

Vår webbutik ger aktuell information, vilket är nödvändigt för att välja bilbarnstol för barn. För varje modell anges dess huvudsakliga egenskaper, priset, vilken åldersgrupp den tillhör, av vilken den släpptes. Det är också nödvändigt att ta hänsyn till de tekniska egenskaperna hos ett bilbarnstol: användningen av tre- eller fempunkts säkerhetsbälten, sättet att installera - framåt med rygg eller ansikte, förekomst av skyddsflikar mot sidokollisioner och så vidare.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla