•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Textil

Sedan barnets födelse försöker vi ge honom vår kärlek och vård, omringa honom med vackra och högkvalitativa saker. Låt barnen sova lugnare - en bed set i barnsängar hjälper till med glädje.

För många mammor är amninskudden för utfodring bara ett trevligt tillbehör, för andra är det en grundläggande nödvändighet, som köps under graviditet och används i många år.

En matkudde, liksom många moderna anordningar för mammor och småbarn, existerar för att etablera och underlätta moderns och barnets liv. I detta fall är processen med amning.

När du ammar, som under de första månaderna av barnets liv tar en betydande del av tiden, är det väldigt viktigt att lära sig att ordna barnet ordentligt, och för detta är det nödvändigt att höja barnet till bröstnivån, istället för att nå det. Uppfostra ett barn på rätt höjd och du kan med ett par kuddar, rullade filtar eller egna knän, men användningen av en speciell kudde ger mamman möjlighet att vara mobila och eliminera huvudvärk på ytterligare enheter önskad form, storlek och mjukhet.

En liten mjuk babysäng (babynest) är ett mysigt sovplats för ett nyfött barn, vilka föräldrar kan placera var som helst. I närvaro av ett stort antal färger.

I katalogen på vår hemsida hittar du ett brett utbud av handdukar avsedda speciellt för barn.

Mjuka terryhanddukar från 100% naturliga, miljövänliga material absorberar fuktbrunn utan att orsaka obehagliga känslor när du rör på tyget. Ljus design är säker på att bli kär i barn, och kvaliteten på produkten kommer att uppskattas av föräldrarna.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla