•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Amningskudde

Tack vare sin speciella form av amninskudde kan en kvinna ta en bekväm ställning under resten: Luta sig tillbaka, placera mellan höfterna, placera under den växande buken. Universal modell i form av en bumerang, bagel, banan varierar i pris och är lämpliga för användning av blivande mödrar med 3-4 månader av graviditeten och fram till slutet av perioden.

Multifunktionella sovande tillbehör ger en frisk, vilsam sömn på din sida eller komfort under dagen avkopplande, läsa böcker, titta på tv tack vare sofistikerad avlång form som viks för att placera huvud och hals. Detta attribut används även efter barnets födelse. När du behöver mata en nyfödd kan en kvinna bekvämt ligga på en säng eller i en stol i en halv sittande läge, vilar sig. Det skulle vara överflödigt att använda produkten för att bilda en mjuk kant vid soffans kant för att skydda det växande barnet att falla.

Vad behöver du veta om kuddar för gravida kvinnor?

För att säkerställa att kuddar för gravida kvinnor inte orsakar allergiska reaktioner, produceras de uteslutande av naturliga, miljövänliga material. För tillverkningen av locket och örngott är föremål för olika typer av bomullstyg: satin, calico, tick, som skiljer sig med andningsegenskaper samt god hållbarhet och nötningsbeständighet. Som fyllmedel används hybriber oftast, vilket säkerställer hållbarheten hos fibrerna under ganska lång tid. Många föredrar att köpa en kudde till gravida kvinnor med ett fyllmedel av syntetisk svanfuzz, vilket ger produkterna elastisk mjukhet. Något som påminner om holofayber, har svanfjädrar medelstivhet, det är lätt att slita av, hålla form. Inte mindre relevant miljö skummad polystyren, som presenteras i form av expanderad polystyren bollar som inte prasslar, inte en fjäder, är lätta, inte orsakar allergier.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla