•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Gardiner

Gardiner till barnrum.

Föräldrar gör ett barnrum på ett speciellt sätt. När det kommer tid att välja gardinerna : vad ska man välja från sorten som existerar nu?

 

Om barnet redan har nått sin ålder när han själv kan fatta beslut, fråga honom. Om barn är liten - lita på din smak och intuition. Om barnet fortfarande inte kan uttrycka sin åsikt betyder det inte att han inte har det.

 

Hur man väljer gardiner för barnrum, så att både barn och föräldrar skulle vilja ha dem lika?

Gardiner i barnrummen bör vara säkra för barnets hälsa. Detta är ett naturligt tyg som de måste sys från. Moderna barn lider ofta av allergier. Det är orsakat av syntetiska tyger med färg av dålig kvalitet.För att göra det enklare att tvätta och torka, bör gardiner inte vara mycket stora. 

Gardiner behövs endast när barnet sover, vilket skapar ett dämpat ljus.

På tyget finns roliga bilder (bilder av hjältar av din favorit saga eller tecknad, bokstäver, siffror). Detta kommer att hjälpa inte bara att överväga det inre av ditt rum, men också att utveckla. Om det finns bilder, lämna bakgrunden i soliga färger. Tvärtom? Monokromatiska tyger kommer att närma sig den målade tapeten. För mycket information om föremålen som omger barnet borde inte heller vara.

Praktiskt moment. Köp inte dyra gardiner. Barnet växer snabbt, hans intressen och preferenser förändras. Det är möjligt att han om ett par år vill förändra allt. Från bollar och soldater till bilar och batman. Barn kan fläcka dem med mat. Behöver inte vara arg på dem: Så här känner de världen.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla