•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Inlines

Allt bäst för barn: skridskor för asfalt Barns sport är som vanligt främst fysisk kondition och kroppsutveckling. Att åka ett barn till skridskoåkning utbildar också mod, beslutsamhet, medvetenhet om en känsla av proportioner och fara. val Barn kan börja lära sig rullarna från ca 3 år gammal.

En sådan spännande rörelse i rymden hjälper till att skapa nya vänner och utvecklar ett stort antal färdigheter: Utveckling av svar på förändringar i situationen på banan. korrekta åtgärder vid oväntade hinder utarbeta metoder för säkert fall, förmågan att använda skyddsutrustning; utveckling av samordning och känsla av besittning av kroppen förmåga att uppskatta avstånd etc.

Redan från 4 års ålder är det aktivt rullande barnet perfekt förberedt fysiskt. Sådana barn behärskar lätt andra sporter. Från och med 5 års ålder förenas modet baserat på äkta ridning erfarenhet i utmärkt fysisk form. Barnet är redo och försöker visa fantasi i utförandet av stuntelement på rullarna. Du bör inte missa tiden och flytta från billiga barns inlines till mer avancerade modeller. Rullskridskor är utmärkta för vuxna (stunt eller extremt, för tyst skridskoåkning, fitnessvideo) och för barn.

Barnens rullskridskor som presenteras i webbutiken skiljer sig från vuxna modeller i en glidande ramdesign. Med hjälp av denna mekanism justeras startlängden exakt till storleken på barnets fötter, plus ett 0,5-1 cm avstånd från tummen till tån på bagaget. Ytterligare utrymme behövs när benet ökar något under lång ritt, och den tjocka, täta innerfösten på stöveln expanderar.

De bästa barnens rullskridskor är gjorda av högkvalitativ lättviktsplast. Huvudsyftet med ramskate-monteringshjulen. De kan installeras både i par (quads) och singel (inlines). inköp Köp barnens rullskridskor idag är inte svårt. När du väljer en modell är det viktigt att se till att ditt barn kommer att tycka om allting i dem - polyuretanhjul, snörningssystem, skohöjd, övergripande färgschema. Glöm inte att köpa en speciell skydd för säkra resor.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla