•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Lekstugor

Barn är mycket förtjust i att bygga hus för sig själva: hus från kuddar och filtar, på gatan - från grenar och löv. Psykologer säger att detta inte är en slump. Varje person, även den minsta, måste ibland vara ensam. Detta gäller särskilt i familjer där barnet ständigt står framför föräldrarna och inte har sitt eget rum. Dessutom hjälper husen barnen att känna sig trygga, för om det finns sola väggar runt, kan du inte vara rädd för vargen eller lejonet.

Och vad sägs om att köpa ett riktigt hus för ett barn är litet och ljust men har väggar, tak, dörr och fönster? Visst kommer han vara glad att känna sig som en fullvärdig mästare i ett litet bostadsutrymme.

Beroende på storlek kan ett plastbarnshus placeras i ett stort rum, eller på gården av ett lanthus, i en sommarstuga. Var inte rädd för att sätta dem på gatan - Kvalitetshus för barn brinner inte ut i solen och lider inte av förkylning - de står frosten till -18 grader. Allt detta beror på det faktum att de framställs genom metoden för centrifugalgjutning, vilket ger ökad plaststyrka.

Barnstugor är olika. Om du vill köpa ett hus i barnkammaren kan du använda de enklaste och kompakta modellerna, där det finns fyra väggar, fönster och ett tak. I jämförelse med stora modeller kan dessa hus verkar vara tråkigare, men de ger utrymme för barnets fantasi, som själv kan räkna ut vad hans hus är. Dessutom, även de mest opretentiösa småhusstillverkarna målar i ljusa, glada färger som lockar barnens uppmärksamhet.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla