•   Delbetalning
  •   1 års garanti
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   90 dagar öppet köp

Sandlådor

För att diversifiera barns spel i landet, installera en sandlåda på trädgårdsplanen. Det är intressant för ettåriga barn och barn i skolåldern.

Det finns tre designalternativ:

Klassisk trä sandlåda. Du kommer att lägga det en gång och länge. Det kan vara en vanlig fyrkant med små bänkar i hörnen eller en större version med en hopfällbar lockbänk.

Plastmodell med lock. Den kan fyllas med sand, bollar för en torr pool eller vatten. Den främsta fördelen är rörlighet.

Bord på benen kan placeras både i trädgården och i huset. Spel med sand utvecklar helt enkelt motorens färdigheter i barnets händer.

Vad ska du tänka på när du köper

Material. Träet är hållbart, men särskild vård behövs. För att säkerställa att en sådan sandlåda har fungerat flera år måste dess delar målas eller lackas. Plast - ett universellt material, opretentiös i drift. För att undvika sprickor på den, för vintern måste du ta bort sanden i huset.

Formen. Ett universellt alternativ är en sandlåda-kvadrat. För en förändring kan du köpa en figurform i form av ett litet djur. Obligatoriskt tillstånd - avrundade hörn för barnsäkerhet.

Tillbehör. Obligatorisk minsta markis. Han kommer att skydda sanden från regnet, från att komma in i soporna. Om designen kräver, placera ett stort paraply över huvudet, vilket skyddar barn från solen.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla